Jump to content

Welcome to Invision Power Board
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

patches not downloading


6 replies to this topic

#1
Guest_Elias_*

Guest_Elias_*
  • Guests

I downloaded the full version, at the first start of the patcher, loading the patch freezes. When I run the patcher a second time, an attempt is made to connect the patch server, but nothing happens. Here are the screenshots.

https://cloud.mail.r.../7w5u/YH91dpm8T

https://cloud.mail.r.../35eA/4uNkDHHVt

 



#2
Guest_Elias_*

Guest_Elias_*
  • Guests

By the way, I am from Russia, we have no prohibitions and restrictions on the Internet, everything works for my friends from Russia



#3
Guest_Elias_*

Guest_Elias_*
  • Guests

here at this moment loading hangs

https://cloud.mail.r.../3QHL/3jiUZTp6Q



#4
luisb100

luisb100

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

was there a solution? I think the same thing happens to me ... I open ragnarok I put my username and my password .. I get the list of connected players .. after that it appears I failed to connect to server



#5
luisb100

luisb100

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

I tried to play for Android and I don't leave either, I get the following.. "failed to connect to char server"

I tried to play for Android and I don't leave either, I get the following



#6
Guest_Elias_*

Guest_Elias_*
  • Guests

luisb100 - No, there was no solution, I have the same thing says when you try to connect to the server, this is due to the fact that the update is not downloaded to the end



#7
Guest_Elias_*

Guest_Elias_*
  • Guests

I even reinstalled Windows, but it still didn't help, the update couldn't load until the end. All the time freezes in one place "Saving resource"

Help solve the problem.





Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users